1. Einde tweede helft

2. 1-2 GOAL van Roberto Firmino!

De kracht van een toekomstige kampioen? Liverpool moet niet lang bekomen van die gelijkmaker. Firmino krijgt de bal in de kluts voor z'n linkervoet en aarzelt niet om Guaita te fusilleren. Liverpool meteen weer op voorsprong.

Instanews image
    © Action Images via Reuters
  3. 1-1 GOAL van Wilfried Zaha!

Benteke verzorgt vanop links met een knappe dribbel het verzorgende werk. Via een tussenstation komt de bal bij Zaha terecht en die twijfelt niet. Op basis van de hele wedstrijd is dit geen onverdiende gelijkmaker voor Crystal Palace.

4. 0-1 Goal van Sadio Mané!

De Senegalees brengt Liverpool op voorsprong! Mané krijgt de bal vanop links in de zestien, hij controleert en schiet de bal meteen richting doel. Guaita duwt de bal nog tegen de paal, maar kan niet verhinderen dat Mané de Reds op voorsprong brengt: 0-1. Zuur voor Crystal Palace dat net voor de rust de 1-0 door de neus zag geboord door de VAR.

© AFP
  5. Tweede helft afgetrapt

Salah warmde zich tijdens de rust wat op. Betekent dat dat de Egyptenaar in de tweede helft nog als geheim wapen wordt ingezet?