1. Einde tweede helft

Het zit erop! Antwerp houdt stand en wint met 3-2 na een vermakelijke pot voetbal op de Bosuil. Na Club Brugge gaat ook AA Gent onderuit op de Bosuil.

2. 3-2 GOAL van Jonathan David!

Daar is toch nog de spanning! David gaat tegen de vlakte in de zestien, vraagt een strafschop en blijft als enige voetballen. De Canadees staat zo plots alleen voor Bolat en maakt er nog 3-2 van. Zit er nog een puntje in voor AA Gent? De Buffalo's hebben nog twee minuten.

3. 3-1 GOAL van Dieumerci Mbokani!

Antwerp klimt op 3-1! Gent verdedigt te laks en de bal komt zo in de zestien tot bij Mbokani, die zijn tweede van de avond tegen de netten kopt.

Instanews image
    © Photo News
  4. Tweede helft afgetrapt

Laforge heeft de tweede helft op gang gefloten. Kan AA Gent de nederlaag nog afwenden?

5. Einde eerste helft

Ref Laforge maakt een einde aan de eerste helft. Gent klom op voorsprong via Yaremchuk na een vlijmscherpe counter, maar het antwoord van Antwerp mocht er zijn. De 'Great Old' maakte al snel gelijk via Mbokani en net voorbij het halfuur zorgde Refaelov vanaf de stip ook voor 2-1. Daar bleef het bij. Verdiende voorsprong voor de thuisploeg.