1. Einde tweede helft

2. 2-1 GOAL van Krépin Diatta!

Daar is dan toch de goal. Verschaeren gaat een oneerlijk luchtduel aan met Deli, Diatta is er als de kippen bij om vanuit een scherpe hoek z'n tweede binnen te knallen. Van Crombrugge moet zich dan toch een tweede keer omdraaien. Nog 20 minuten.

Instanews image
    © BELGA
    © BELGA
  3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in West-Vlaanderen, waar het nog steeds regent. Geen wissels.

4. Einde eerste helft

We gaan rusten bij een 1-1-stand. Chadli bracht de bezoekers op voorsprong na mistasten Mignolet. Eén minuut later hingen de bordjes al in evenwicht, Diatta was het feestvarken. Nadien had blauw-zwart nog een resem kansen om erop en erover te gaan, maar Van Crombrugge stond meerdere keren pal.

© Photo News
    © BELGA
    © BELGA
    © BELGA
    © BELGA
  5. 1-1 GOAL van Krépin Diatta!

Eén minuut. Zolang kon paars-wit van de voorsprong genieten. Dennis kopt na een goede voorzet op een grabbelende Van Crombrugge, in de herneming schiet Diatta - via de paal en het lichaam van de paars-witte goalie, raak. 1-1 na een knotsgek begin!