1. 09/07/2019

  Persconferentie voorbij

  Nasri heeft de laatste vraag beantwoord, de voorstelling zit erop. Bedankt om te volgen.

 2. 09/07/2019

  Nasri: "Welke rol? Waarschijnlijk één op het middenveld"

  "Ik denk dat elke ploeg kan spelen als City onder Guardiola. Het belangrijkste daarvoor zijn enkel intelligentie en training. Maar op dit moment kan ik natuurlijk de kern van Anderlecht nog niet inschatten, ik heb nog maar één keer getraind. Welke rol ik voor mezelf zie? Dat zal afhangen van het systeem. Waarschijnlijk zal het een rol op het middenveld worden, welke dat wordt zullen we wel zien. Eerst wil ik fit worden."

 3. 09/07/2019

  Nasri: "Ik heb fouten gemaakt, ja"

  De laatste jaren waren niet de makkelijkste voor Nasri, zo erkent hij ook. "Ik heb fouten gemaakt, ja. Als je bij een grote club speelt of veel geld verdient, dan vergeet je bepaalde zaken. Ik heb er mijn lessen uit getrokken en weet nu wat belangrijk is: mijn familie."

 4. 09/07/2019

  Nasri: "Gerets is een van de eerlijkste mensen die ik ken"

  Nasri werkte bij Marseille nog samen met Eric Gerets. De Fransman is vol lof. "Het zal me plezier doen om hem terug te zien. Hij heeft me veel geleerd en is één van de eerlijkste mensen die ik ken. Hij zegt het als het goed is, maar ook als het slecht is."

 5. 09/07/2019

  "Wil fit zijn voor eerste competitiematch"

  "Ik zal proberen om fysiek op mijn topniveau te zijn bij het begin van de competitie. Ik zal daarom een persoonlijk programma volgen, ook om blessures te vermijden. Ik weet dat het na de vierde match 'serieus' zal worden."