1. 15/08/2019

  Populair Into the Woods maakt line-up bekend

  Tweedaags festival Into the Woods maakt donderdag de namen bekend. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt het altijd populaire festival plaats op de NDSM-werf. Op vrijdag zijn er drie (overdekte) stages, waar je onder andere kunt genieten van Detroit Swindle en Feathered Sun. Op zaterdag zijn er zelfs zeven podia en staan onder meer Sweely, Anetha, Perel en Volvox op het programma. Daarnaast kun je losgaan op lokale held JP Enfant en opkomend talent KI/KI, de 22-jarige Kiki Wesselo.

 2. 31/07/2019

  Programma ADE LIVE bekend gemaakt

  Livemuziek speelt ook dit jaar een belangrijke binnen het Amsterdam Dance Event. Tijdens het tweedaagse festival ADE LIVE, op woensdag 16 oktober in Paradiso en donderdag 17 oktober in de Melkweg, kan je genieten van live optredens van Apparat, de Belgische Charlotte Adigéry en onze eigen De Sluwe Vos. 

 3. 17/07/2019

  Bob Sinclar met ADE te zien in Panama

  Tijdens ADE zal de Franse DJ en producer Bob Sinclar optreden in Amsterdam. Op woensdag 16 oktober zal hij te zien zijn in Panama in Oost.

  Sinclar werd bekend met nummers als Love generation, World hold on en Fireball. Wie de 50-jarige Fransman meeneemt is nog niet bekend, maar verdeeld over twee zalen zullen er in totaal 15 DJ’s te zien zijn tijdens het feest.

  Donderdag 17 oktober zal de Duitse trancelegende Paul van Dyk optreden in de club. Wie de Duitser meeneemt wordt later bekend. Ook zaterdag 19 oktober zal de avond in het teken van trance staan. Dan zullen onder andere Ferry Corsten, Robert Nickson en Alex Wright draaien. 

 4. 07/07/2019

  Verknipt organiseert drie feesten met ADE

  Verknipt gaat met ADE drie feesten geven in de Amsterdam Studio’s in Oost. Grote namen uit binnen- en buitenland zullen zich laten zien in de nachten.

  Op donderdag 17 oktober zal de avond in het teken staan van techno. Artiesten als Cynthia Spiering, I Hate Models, Remco Beekwilder en Juan Sanchez zullen zich dan laten zien. Vooral Sanchez is bij het grotere publiek bekend als oprichter van het label Format.

  Dag twee, vrijdag 18 oktober, zal er ook stevigere muziek gedraaid worden. De wereldberoemde Deborah De Luca, EgbertLive, Gar Beck en Rod zullen dan acte de présence geven. Rod is het alter ego van Nederlands meest geboekte DJ, Benny Rodrigues. Onder dit alter ego draait hij techno.

  Op dag drie kan iedereen zijn oren een beetje rust geven, dan wordt er house gedraaid. Ben Sterling, Franky Rizardo, Luuk van Dijk, Solardo en wederom Benny Rodrigues zullen dan draaien.

 5. 05/07/2019

  Nicky Romero met ADE terug naar De Melkweg

  Nicky Romero staat op woensdag 16 oktober met zijn label Protocol in de Melkweg.

  De Nederlandse artiest, die vooral in het genre van EDM groot is, stond al vaker met ADE in de zalen achter het Leidseplein. Wie hij deze keer mee zal nemen is nog niet bekend. Maar bij vorige edities kwamen artiesten als Martin Garrix, Afrojack, David Guetta en W&W de DJ en producer ondersteunen.

  Nicky Romero is bekend van hits als Toulouse, I could be the one en Legacy.