1. Einde tweede helft

2. 2-0 GOAL van Dieumerci Mbokani!

De partij is beslist. Op een snelle tegenstoot is Ze niet egoïstisch. Hij biedt Mbokani op een dienblaadje zijn tweede van de avond aan. Boeken toe, Antwerp is zonder goed voetbal op weg naar een overwinning.

3. Tweede helft afgetrapt

We voetballen weer in Antwerpen. Ivo Rodrigues misstapt zich meteen, over en out?

4. Einde eerste helft

Antwerp duikt met een 1-0 de kleedkamers in. Oostende zag vroeg in de partij een penalty door de neus geboord na hans van Rodrigues, maar ook de videoref zag er geen graten in. Mbokani liet halfweg de eerste helft de netten trillen, maar kon ook al een rode prent krijgen na natrappen op Lombaerts. Maar het was Nkaka van de bezoekers die vlak voor rust vroegtijdig mocht gaan douchen, ook al via de VAR.