1. Einde tweede helft

Het venijn zat hem in de staart. Anderlecht buigt een 0-1-achterstand om en wendt een crisis af. Sanneh kroonde zich in blessuretijd tot grote held.

2. GOAL! Sanneh doet Astridpark ontploffen: 2-1

Een zege in de absolute slotseconden! Sanneh, 1m83 groot, torent op vrije trap boven iedereen uit. De verdediger van 8 miljoen knikt vervolgens fraai in de verste hoek. 2-1 Anderlecht, de ontlading in het Astridpark is enorm.

3. Santini treft héérlijk raak! 1-1

Een absolute beauty. Santini controleert de bal op de rand van de zestien en haalt dan verwoestend uit. Zijn volley belandt over Ochoa in de verste hoek. 1-1, alles te herdoen. Voor de Kroaat zijn achtste van het seizoen.

Instanews image
    © BELGA
  4. Tweede helft afgetrapt

Delferière heeft de tweede helft op gang gefloten. Kan Anderlecht na rust een één op twaalf afwenden?

5. Einde eerste helft

De schrik om te verliezen is groter dan de wil om te winnen. 0-0 leek dan ook de logische ruststand, maar daar besliste Djenepo anders over.