1. Einde tweede helft

Het zit erop. De Spurs winnen na een doelpunten-loze tweede helft. 1-2 is de eindstand.

2. Gele kaart voor Mohamed Diamé

3. Eric Dier wordt gewisseld door Luke Amos

De nummer 15 van de Spurs heeft krampen en gaat er af. Jeugdproduct Luke Amos maakt zijn debuut in de Premier League.

4. Rondon's schot wijkt af op de lat!

Nieuwe spits Rondon maakte bijna zijn droomdebut voor Newcastle. Hij krijgt de bal in de zestien en kan schieten, maar Vertonghen kan nog net zijn been ervoor smijten. De bal wijkt af en fladdert over het hoofd van Lloris, maar spat uiteen op de lat. Newcastle heeft nog enkele minuten om een punt te pakken.

5. Dembélé brengt rust

Pochettino heeft een goede wissel gedaan. In de tweede helft was Newcastle beste ploeg van de twee, maar sinds de komst van onze Rode Duivel is de wedstrijd meer in balans.