1. Einde tweede helft

Afgefloten! Portugal wint met 1-0 van Marokko, dat zeker meer had verdiend. De Marokkanen zijn na nul op zes reeds uitgeschakeld op dit WK.

Instanews image
    © EPA
    © REUTERS —
  2. Tweede helft afgetrapt

We voetballen opnieuw in het Luzhniki-stadion. Kan Marokko de 1-0-achterstand rechtzetten? Antwoord binnen 45 minuten.

3. Einde eerste helft

Op slag van rust komen de Marokkanen nog maar eens opzetten. Belhanda kopt een vrijschop niet zo heel ver naast. Portugal trekt enkele tellen later richting kleedkamer met een 1-0-voorsprong.

4. 1-0 GOAL van Cristiano Ronaldo!

Marokko was nochtans gretig begonnen, maar staat nu wel met 1-0 in het krijt. Cristiano Ronaldo opent de score met een rake kopbal. Wat een fenomeen. Zijn vierde treffer op dit WK.

© AFP —
    © AFP —
    © AP —
  5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt in het Luzhniki-stadion. Dikt Cristiano Ronaldo zijn doelpuntentotaal aan? En hoe reageren de Marokkanen na de opdoffer tegen Iran?